Online utbildning

Vi på Maxit vill gärna erbjuda dig som kund en flexibel lösning när det gäller din kompetensutveckling. Vi erbjuder nu samtliga IT-Utbildningar som online utbildningar. Se kursutbudet här.

För dig som kund innebär det att du kan deltaga i utbildningen även om du sitter hemma och arbetar. På företaget bokar man upp ett konferensrum där våra utbildare leder utbildningen via skärm och programvaran teams eller Zoom. Samma sak gäller hemundervisning där du har vår utbildare på en skärm (tv, ipad,

extern skärm) och utför övningar på din dator så du lätt kan följa med i undervisningen.

Vår utbildare leder utbildningen på en skärm, i ett konferensrum blir det huvudskärmen och sitter du hemma så behöver du en skärm för att följa med i utbildningen och en dator för utföra alla moment i utbildningen. Alternativet om du har en storskärm så att du kan både utbildaren och din egen data på samma skärm.

Vad ingår i utbildningen

I utbildningen ingår följande för att du ska få en så professionell upplevelse av utbildningen som möjligt.  Du får detta fysiska utbildningspaket hemskickat till dig eller skickat till företaget för upphämtning.

  • Utbildningsbok som sedan kan användas som uppslagsverk. Vi samarbetar med ett av de bästa företagen för utbildningsböcker i Sverige.
  • USB-sticka med övningsfiler kopplade till utbildningsboken, samt även unika exempel från oss på MaxIT 
  • USB hörlurar så du kan konversera med vår utbildare när du är uppkopplad via Teams eller Zoom
  • Anteckningsmateriel så du lätt kan anteckna om det är något extra viktigt

Samtlig utrustning behåller du efter kursen och kan använda om och om igen.

Exempel på hur det kan se ut

Här har du som kund ett tydligt exempel på hur det kan se ut under utbildningen.

Låter detta intressant för dig eller ditt företag?

Kontakta oss på info@maxit.nu eller via formuläret nedan. Välkommen till oss och låt oss få bli er utbildningsleverantör.