Välkommen till MaxIT Consulting

– Er utbildningspartner i Sydöstra Sverige

VD

Max Michelson har ordet

Välkommen till MaxIT Consulting – Er utbildningspartner i Sverige

Sedan 2014 har vi på MaxIT Consulting varit en pålitlig partner för över 100 företag som vill höja sin kompetens och effektivitet. Efter många år som fristående konsulter beslutade vi oss för att samla våra krafter under ett och samma företag. Denna sammanslagning gör det enklare för våra kunder att få en helhetsbild av vad vi kan erbjuda och dra nytta av våra olika expertområden. Vi vet vad som fungerar i er arbetsvardag då vi själva jobbar i den vardagen. Med den stora erfarenheten så kan vi bidra med så mycket mer än bara själva utbildningsinsatsen. Vi kan även förmedla hur vi har löst utmaningar som kan kännas igen för dig och ditt företag.

Varför välja MaxIT Consulting?

Vi är passionerade över att utbilda och stödja företag i deras utveckling. Våra utbildningar är designade för att vara praktiska och direkt tillämpbara i era arbetsprocesser. Vi vet att när era medarbetare lär sig nya färdigheter och arbetssätt, kan de spara värdefull tid och bidra till företagets framgång.

Vad vi erbjuder:

  • Utbildning: Vårt främsta fokus ligger på IT och affärs utbildningar, både kortare kurser och längre program. Våra utbildningar hjälper era medarbetare att bli mer effektiva och kunniga inom sina områden.
  • Bokföring & Redovisning: Vi erbjuder stöd i allt från löpande bokföring till årsredovisningar, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet utan att oroa er för ekonomiska detaljer.
  • Workshops & Seminarier: Vi kommer gärna ut till ert företag och håller seminarier eller workshops. Ett av våra mest populära seminarier handlar om AI och dess utveckling, där vi visar hur ni kan utnyttja de senaste funktionerna för att förbättra ert arbete.
  • Konsulting: Med vår breda kunskap inom försäljning, marknadsföring, projektledning och ledarskap, hjälper vi gärna till med allt från att utveckla nya processer till att genomföra marknadsföringskampanjer. Vår expertis finns tillgänglig för er, både genom utbildning och som direkt konsultstöd.

 

Vi anpassar oss efter dig och dina behov

Det är lätt att använda oss. Om du vill komma till oss så har vi ett portabelt klassrum för IT-utbildningar som vi sätter upp i en konferenslokal nära dig. Vi kan även komma till er på företaget och hålla utbildningen i ett konferensrum hos er på ert företag. Vi erbjuder även lärarledd utbildning online via teams eller zoom. Samt vi har även vår utbildningsportal med färdiginspelade utbildningar som ni kan gå när ni vill, hur ni vill och var ni vill. Det går även bra att kombinera dessa alternativ.

Prisvärda lösningar:

Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser tack vare vår låga overhead-kostnad. Vi anpassar våra erbjudanden efter era specifika behov och ser till att ni får maximalt värde för er investering. Vi ser fram emot att få möjlighet att samarbeta med er och bidra till er framgång. Kontakta oss för ett inledande samtal så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att nå era mål.

Max Michelson 0708-72 16 60 info@maxit.nu