Välkommen till MaxIT Consulting

– Er utbildningspartner i Sydöstra Sverige

Efter många års erfarenhet som fristående konsulter, var vi flera som kom fram till idén om att samla oss under ett företag. Vi blir både lättare att hitta och våra kunder får en bättre översikt gällande vad vi kan erbjuda. Samtidigt kan vi komplettera varandra med våra olika expertiser.  Vi är alla från näringslivet där vi stöter på utmaningar och vanliga problem, som vi sedan tar upp och förmedlar i våra utbildningar.

 

Vi erbjuder följande tjänster

Utbildning – detta är vår huvudprodukt
Det är så tacksamt att hålla en kortare IT-utbildning, och få höra att kunden kommer att spara timmar på sitt arbete med den information hen fått på sin kurs. Till de längre utbildningarna i bl a projektledning där man får se eleverna utvecklas till tydliga och ordningsamma ledare. Vi brinner för att förmedla, utbilda och stötta, det är det som gör utbildning så fantastisk rolig. Läs mer under kursutbud.

 

Bokföring & Redovisningstjänster

När du startar din verksamhet blir du bokföringsskyldig. Bokföringsskyldigheten gäller alla som bedriver näringsverksamhet, oberoende av företagsform och verksamhetens omfattning. Detta kan vara utmanade att få ordning på samtidigt som du ska göra allt annat i ditt företag.

Vi på MaxIT kan hjälpa dig med:

  • Löpande bokföring
  • Skatte- och avgiftsdeklarationer
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Lönehantering, kontrolluppgifter

Workshops och Seminarier

Vi kommer gärna ut till er och håller ett seminarium eller en workshop. Ett exempel å seminarium är vårt populära Microsoft office 365 seminarium på två timmar. Office kan ju så mycket mer än bara Word, Excel och Power Point idag. Här går vi igenom nyheterna och funktionerna så att ni känner till vad office 365 kan göra för ert företag. Senare om ni så önskar kan vi hjälpa er både med utbildning och konfiguration.

En workshop kan vara en dag med projektledning,  eller ett företagsspel. Att prova på hur det är att leda ett projekt eller att starta ett företag. Ett företag använde företagsspelet som

som en kickoff för sitt företagsprojekt. Kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan hjälpa till med.

 

Konsulting

Då vi besitter stora kunskaper inom försäljning, marknadsföring, programmering, projektledning, ledarskap, gruppdynamik, bokföring, företagsekonomi o s v, så händer det att kunder som träffat oss (oftast genom utbildning som vi hållit i någon form), önskar att vi arbetar för kunden en längre tid. Det kan vara allt från att skapa nya processer i ett projektflöde till hjälp med en marknadsföringskampanj. Även om utbildning alltid kommer att vara vår huvudsyssla, så hyr vi även ut oss och förmedlar konsulter om kunden så önskar.

 

Prisbild

Vi har ju fördelen av att just vara egenföretagare och det betyder att vi har en väldigt låg ”overhead- kostnad”. Oftast när det gäller utbildning, så sker detta i kundens lokaler i t ex ett konferensrum.  Vi kommer med fullt utrustad lärare (dator, overheadprojektor/PC-kanon och kursmaterial). Naturligtvis vill vi som alla andra företag ha en vinst på det vi gör, men ovanstående gör att vi kan hålla en betydligt humanare prisnivå än många av våra konkurrenter. Vi skyltar aldrig med priset här på vår hemsida, dels för vi tycker att varje kunds situation och behov är unika, dels för att vi inte vill visa våra konkurrenter vår prisnivå. Är du som kund intresserad av våra tjänster, så kontakta oss gärna! Vi går igenom förutsättningarna för utbildningen utifrån era behov, och därefter får ni ett priserbjudande/offert  från oss.

Vi ser fram emot att få äran att hjälpa er och ert företag med utbildning. Kontakta oss gärna för ett kravlöst inledande samtal. Kontakta oss på 0708-72 16 60 eller Epost: info@maxit.nu