Teams

Alla, Microsoft

Microsoft Teams – halvdagskurs

Kursbeskrivning

Bli effektivare med Microsoft Teams. Med denna utbildning får användaren en ökad förståelse för Microsoft Teams, samt kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas till den nivå ni önskar och även samköras med t ex OneNote eller SharePoint. Utbildningen är en halvdag.

Vad är då Microsoft Teams?

Microsoft Teams är en chattcentrerad arbetsyta i Office 365. Som samlar människor, konversationer, filer och verktyg på ett och samma ställe så att alla har direkt åtkomst till allt de behöver.

Effektivt samarbete i Microsoft Teams

I Office 365 finns de perfekta verktygen för projektsamarbete. Istället för att ha information på olika ställen, samlas allt i projektgruppen. E-post/chattmeddelanden, fildelning och samredigering, anteckningsböcker, uppgiftshantering/planering, möten, med mera.

Styrkorna med att använda Microsoft Teams på Arbetsplatsen

  • Kommunicera effektivare Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser.
  • Starkare tillsammans Samarbeta på filer med inbyggda Office 365-appar som Word, Excel, PowerPoint och SharePoint.
  • Anpassa arbetsytan Lägg till dina Microsoft-favoritappar och tjänster från tredje part, och låt företaget röra sig framåt
  • Håll teamet säkert Du får heltäckande säkerhet, administrativ kontroll och efterlevnad – allt drivs av Office 365.
Microsoft Teams finns som skrivbordsapp och mobilapp för iOS eller Android. Du kan även köra Microsoft Teams som en webbaserad app.