PowerPoint

Alla, Microsoft

Microsoft PowerPoint

Kursbeskrivning

Idag det vanligast förekommande programmet för föredragsstöd på marknaden. Det har utvecklats mycket i de sista versionerna. Är man ute på företagen ser man att de flesta inte använder mer än cirka 30% av vad programmet kan hjälpa till med.

Efter en kurs hos oss får du en genomgång av hela programmet och dess funktioner. Så att dina presentationer i framtiden kommer att se lika professionella ut som föredraget du ska hålla.

Att komma igång med presentationer i PowerPoint är relativt enkelt. Däremot att lyckas göra sina presentationer professionella kräver desto mer finess och kunskaper. Detta för att göra dem så pass snygga att de lyckas förmedla ditt budskap samt behålla åhörarnas intresse genom hela presentationen. Denna kurs hjälper dig att undvika de vanligaste och enklaste amatörfällorna. Du blir en professionell Powerpoint presentatör som verkligen når ut med sitt budskap.

Under utbildningen använder du dig av dina befintliga grundkunskaper för att lära dig utveckla, förbereda, anpassa och publicera ditt bildspel. Du får veta en massa trix och tips av vana föredragshållare som visar både lyckade och mindre lyckade presentationer. Du lär dig att arbeta med PowerPoint som det centrala programmet för att länka in din Exceldata, bilder, filmer, ljud och text.

Utbildningen ger dig redskapen och kunskaperna som förenklar för dig att lyckas med dina presentationer på en mycket hög nivå.

Våra kurser i Powerpoint är

STEG ETT för alla typer av användare.
Kurslängd 1 dag.
(Se specifikation nedan)
STEG TVÅ för professionella användare.
Kurslängd 1 dag.
(Se specifikation nedan)

Utbildningsmål för Powerpoint, steg ett

Efter kursen kan du arbeta effektivt med de vanligaste funktionerna i PowerPoint. Du lär dig att illustrera ditt innehåll med hjälp av bilder och figurer. Du lär dig att skapa diagram, tabeller, organisationsscheman, bildövergångar och effektfulla animeringar.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare, självlärd eller behöver fräscha upp dina kunskaper i PowerPoint . Kursen är lämplig för dig som vill förmedla budskap via professionella presentationer som på ett lätt sätt informerar dina medarbetare och kunder.

Förkunskaper

Du bör ha grundläggande kunskaper i Windows och Word.

Utbildningsmål för Powerpoint, steg två

Du lär dig att använda PowerPoints styrkor för att kunna skapa avancerade bildspel med intresseväckande och professionell framtoning. Du blir ett proffs på att förmedla information på ett spännande sätt.

Målgrupp

Utbildningen är till för dig som kan grunderna och vill kunna hantera PowerPoint fullt ut.