Företagsekonomi

Affärsutbildningar, Alla

Företagsekonomi

Kursbeskrivning

Och så vad det där med bokföringen. Vem har inte suttit och tittat på alla dessa papper, försökt att bringa ordning i röran och tänkt ”jag tar det senare”. Och så sitter man där och förstår lite grann. Men vad då debet och kredit? Alla dessa skatter jag måste betala och momsen!! Hur hänger allt ihop?

Då är den här kursen ett utmärkt sätt att få en förståelse för hur det hela fungerar. När du har gått klart kursen har du bokfört ett helt räkenskapsår, du har lärt dig hur du fakturerar, betalat räkningar, ändrat ditt lager, betalat ut löner, fixat skatt och moms, förstått en balans- och resultaträkning, förstått ett bokslut och deklarerat ditt företag.

Vi anpassar kursen efter dina behov

Vi utgår alltid från dina kunskaper och anpassar kurs och kurslängd till det du behöver. Är du helt nybörjare så se listan på vad en kurs kan innehålla. Är du självlärd så titta igenom vilka bitar som är intressant för dig. Vi lägger sedan upp utbildningen där efter. Vi kör allt från privatundervisning till större grupper. Allt från en dag upp till fem dagar. Kontakta oss så diskuterar vi fram ett upplägg för dig enskilt eller din grupp.