CoPilot

Alla, Microsoft

Microsoft 365 CoPilot AI

Kursbeskrivning

Lär dig Maximera Produktiviteten med Microsoft Copilot

I vår kurs om Microsoft Copilot får du en djupgående förståelse för hur du effektivt kan använda detta AI-baserade produktivitetsverktyg för att samordna stora språkmodeller (LLMs).

Genom praktiska övningar och användbara exempel lär du dig att integrera Copilot i din dagliga arbetsprocess och optimera din produktivitet med hjälp av Microsoft Graph och Microsoft 365-appar såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook och mer. Kursen kommer att hjälpa dig att öka din produktivitet och effektivitet på jobbet. Vi kan även anpassa kursen till era önskemål.

Kurslängd

Tre timmar interaktivt lärande och praktiska övningar för att säkerställa en effektiv inlärningsupplevelse.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper i Windows, Word, Excel, PowerPoint och Teams rekommenderas för att kunna dra full nytta av kursens innehåll.

Leveransformat

Kursen kan levereras antingen hos er på företaget, hos oss i vår utbildningslokal eller via Teams som onlineutbildning för maximal flexibilitet och tillgänglighet.

Målgrupp

Denna kurs är utformad för dig som vill ta din produktivitet till nästa nivå genom att lära dig att integrera Microsoft Copilot i ditt dagliga arbete. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare kommer kursen att ge dig de färdigheter och verktyg du behöver för att lyckas.

Kontakta oss idag för att boka din plats och ta det första steget mot en mer effektiv och produktiv arbetsvardag med Microsoft Copilot!

Kursinnehåll

  • Introduktion till Microsoft Copilot förståelse för Copilots funktioner och fördelar. 
  • Översikt över hur Copilot kan integreras med Microsoft Graph och 365-appar
  • Praktisk Användning av Copilot utforska verkliga användningsfall och exempel på hur Copilot kan underlätta kodning och arbetsflöden..
  • Effektivisera Arbetsflöden med Copilot optimering av arbetsflöden genom smart användning av Copilots funktioner
  • Tips och tricks för att maximera produktiviteten med Copilot.
  • Integration med Microsoft 365-appar integrera Copilot i dina vanliga Microsoft 365-appar såsom Word, Excel, PowerPoint och Outlook.
  • Lär dig att dra nytta av Copilots förmågor för att förbättra din arbetsprocess.