Microsoft Project

Ett projekt planerings program integrerat med MS-Office övriga produkter, framför allt MS-Excel. vilket gör att det är enkelt att göra ekonomiska uppföljningar. Många användare som inte utbilda sig i programmet missar att ställa in programmet till sitt projekt.

 

Resurshanterings verktygen är något som även det brukar vara bra att få förklarat för sig. Våra lärare i MS-Projekt är Certifierade Projektledare och använt programmet i skarpa projekt. Vilket gör att dom har många exempel från verkligheten.

 

UTBILDNINGSMÅL FÖR MS PROJECT

Efter kursen kan du arbeta effektivt med de vanligaste funktionerna i Ms-Project. Kursen lär dig att kunna skapa realistiska projektplaner, granska, utjämna samt hantera flera projekts resursbehov. Du lär dig att få en bra översikt av projektet med hjälp av Ms-Project.

VÅRA KURSER I MS-PROJECT ÄR

STEG ETT lär dig att planera med Ms-Project.

Kurslängd 2 dagar.

(Se specifikation nedan)

 

MÅLGRUPP

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare, självlärd eller behöver fräscha upp dina kunskaper i Ms-Project. Kursen är lämplig för dig som arbetar i en projekt miljö där Ms-Project används. T ex Projektledare, Teamledare, Projektmedlem med rapporterings skyldighet, Styrgrupps medlem, Projekt beställare, för att nämna några.

 

FÖRKUNSKAPER

Du bör ha grundläggande kunskaper i Ms-Word och Ms Excel.



Förstora bilden genom att klicka på den!

Till höger kan du ladda hem produktbladet som pdf.

Hämta
Exempel på innehåll i Project kursen.
Project.pdf
Adobe Acrobat-dokument 69.8 KB