Nyheter


190204

Vi hälsar vår nya samarbetspartner Tina Thuresson välkommen till Maxit.

 

Tina är Licensierad Stresscoach och Mindfulnessinstruktör, vilket gör att vi kan nu erbjuda utbildning i både stresshantering och mindfulness. Både som komplement till våra övriga utbildningar så som projektledare, ledarskap och gruppdynamik. Men även som fristående utbildningar.

 

Vi ser fram emot ett långt samarbete. med Tina, vem behöver inte lite mental träning i dagens stressiga samhälle. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

 

 

 


190111

MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar startar 2019 med att expandera.

 

Vi har flyttat till Soft Center etapp 3 i Ronneby. Där vi har två helt nyrenoverade kurslokaler, stora härliga kontor och mysiga ytor att ta emot våra kunder. Vi har invigt kurslokalerna med att hålla Excel utbildning för företaget MerSport.

 

Det är ni fantastiska kunder som gör det möjligt för oss att ta detta steget. Samt att nu kan vi ta emot och serva er på extra professionellt sätt. Vilken härlig start på 2019. Kan vi hjälpa dig med utbildning, bokföring eller rådgivning. Kontakta oss så gärna på info@maxit.nu  

 


181220

Vi på MaxIT vill önska våra kunder & samarbetspartners en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

 

Vilket fantastiskt 2018 vi på MaxIT har haft med både nya och gamla kunder till oss. Detta gör att tomten kommer med en expansion i present. Den berättar vi mer om efter nyår, vilket jag hoppas gör er lite nyfikna. Utan er kunder kunde detta inte vara möjligt. Det är ni som gör att vi har det underbara arbete vi har. Ett stort tack till er alla. Ha nu en underbar ledighet och så ser vi alla fram emot ett spännande 2019!

 

 


181207

Bjud in varandra till manegen och kratta tillsammans

JOBBSKAPARE Max Michelson växte upp som cirkus- och skådespelarson och har själv erfarenhet från att stå på scen som skådespelare och clown. Nu driver han eget företag i Ronneby, MaxIT Consulting affärs & It-utbildningar, och han gillar att vara personen som står mitt i manegen och projektleda andra.....

 

Så började artikeln i Svenskt näringsliv från i somras (länk till artikeln här). Där jag fick ge mina synpunkter som företagare på hur samarbetet kan bli bättre mellan näringslivet och politiken. Alltid roligt att få ge sina synpunkter.

 

 


181121

Diplom till eleverna på handelsprogrammet på Knuth Hahn skolan

Stolta elever poserar med sina diplom i projekthantering efter en tuff men lärorik vecka. Alltid lika roligt och inspirerande för oss att berika handelsprogrammet med våra kunskaper. Eleverna stod för en jättefin insats och levererade exempelprojektet i tid och med utsatt budget.

 

Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


181115

Boka ett Office 365 seminarium av oss

Succén fortsätter med våra populära Office 365 seminarium, där vi kommer ut till ert företag och berättar samt visar vad nya Office kan. Det är ju så mycket mer än bara Word, Excel och PowerPoint. Hör av er till oss om detta kan vara intressant för er. Seminariet tar ca 2 timmar och ni kan vara upp till 15 personer.

 

Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


180920

Marknadsföring av MaxIT Consulting

Marknadsföring är ju alltid viktigt. Vi är ju ofta hos våra kunder och håller utbildningar. Att ha reklam på bilen gör ju att vi syns och fler blir nyfikna på att anlita oss. Ett stort tack till Kenny Nässert på Peter Rudvi bil i Karlskrona för att förse oss med bra bilar till företaget och för en fantastisk service. Samt ett lika stort tack till företaget MerSport i Ronneby som hjälpt oss med reklamen på bilarna. Detta visar än en gång hur viktigt det är att nätverka mellan oss företagare.


180813:

Vi på MaxIt är extra laddade inför hösten

Då är vi tillbaka i fullstyrka och laddade med extra mycket D-vitamin. Vilken otrolig sommar med tropisk värme vi alla fick uppleva. Till våra kunder under hösten levererar våra populära seminarium i Office 365 samt IT-utbildningar i Word, Excel, Power Point, Ms Project och Sharepoint. Affärsutbildningar i Projektledning, bokföring och affärskunskap. Konsulttjänster i Företagande och bokföring. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med något av ovanstående. Kontakta oss gärna på info@maxit.nu. Vi ser fram emot en spännande och fartfylld höst. Välkommen till oss.


180614:

Vi levererar kurser till Stockholm & Solna
Succén fortsätter och vi får äran att leverera ännu fler av våra Excel utbildningar till våra kunder. Denna gången var det ett härligt gäng från JetPak som bjud in oss till deras huvudkontor i Solna för att utbilda deras säljkår. Fantastiskt roligt att få lägga till Stockholm och Solna som orter vi får leverera till. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


180608:

Vi hälsar konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss
Vi är stolta och glada över att hälsa konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss på MaxIT. Håkan kommer att hjälpa oss med det ökade behovet av marknadsföring och medieproduktion bland våra kunder. Håkan har stor erfarenhet inom dessa områden så vi ökar vår kompetens och kan serva våra kunder ännu bättre.