Nyheter


230211

Med en fantastisk start på 2023 får vi på MaxIT även stoltsera med ett Nordiskt Tillväxt certifikat . Detta för att vi ökat tillväxten och omsättningen tre år i rad tack vare våra fantastiska kunder och samarbetspartners. Ett bevis på att vi som företagspartner är att lita på samt att vi växer och ökar just tillväxten. Nu ser vi fram emot att även 2023 ska göra att vi även ökar både försäljning och tillväxt ska öka även i år. Välkommen till oss, en stabil utbildningspartner.


221218

 

Då har det blivit dags för mig och MaxIt att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktig God Jul. Vi har haft det bästa året i företagets historia och 2023 ser ut att kunna bli mint lika bra om inte bättre. Detta tack vara fantastiska lojala kunder och att nya kunder väljer att stanna hos oss. De samarbeten vi startade upp under året har verkligen burit frukt, inte bara till oss utan även till våra partners. Jag har sagt det förr att tillsammans är vi starka och detta är beviset på att samarbeten fungerar samt att det gagnar kunden mångfalt. Ett stort tack till alla utbildningskonsulter som valt att jobba med oss. Vi ser nu fram emot lite julledigt och sedan en rivstart mot 2023. Ha en jätte fin Jul och ta hand om varandra.


221011

 

MaxIT blir tillväxt certifierade av UC. 

 

Då bokslutet är inlämnat så har vi på MaxIT visat tillväxt tre år i rad och blir därför tillväxt certifierade av UC. Vi får även UC,s kreditvärdighets bedömning GULD vilken är den högsta bedömning man kan få. Denna uppdateras varje dag och syns alltid längst ned på vår hemsida. Detta för att visa alla som vill göra affärer med oss, att vi är seriösa både med vad vi levererar och vårt sätta att göra affärer. Att göra affärer med oss ska både vara tryggt och säkert. Det är därför vi faktiskt betalar för, att kunna visa våra kunder och samarbetspartners dessa certifieringar och sigill. 


220611

 

MaxIT Bjuder på¨ flera lektioner i Excel i vår youtube kanal. 

 

Kanske vill du veta hur man gör ett Ghant schema i Excel. Eller skapa en slumpad lottorad. Besök då gärna vår youtube kanal där det finns fler gratis lektioner. Prenumerera gärna på kanalen så du inte missar när vi lägger ut nästa lektion. Du ser även hur vi kan utbilda online i programmet, något vi blev väldigt duktiga på att göra under Pandemin. Välkommen att göra ett besök genom att klicka på Excel bilden. Det bästa är att det är gratis.


220411

 

MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar tecknar ett utbildnings avtal med Great IT AB 

 

Vi på MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB får starta denna vecka med att fira ett fantastiskt avtal. Där vi med vår samarbetspartner TigerTag sluter ett avtal med Great IT, för att leverera ett utbildningsuppdrag till en av deras kunder. Uppdraget varar ända in i 2023 och är det största enskilda uppdrag vi fått äran att utföra. Vi är väldigt stolta och ödmjuka att Great IT väljer oss som leverantör och ser fram emot att få sätta tänderna i detta utbildningsprojekt. Som jag sagt många gånger samarbeten lönar sig alltid.


220207

 

MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar tecknar ett samarbetsavtal med Langate System AB 

 

Där vi ska komplettera Langates tekniska utbildningar, med våra Office365 utbildningar för deras kunder. Langate tillsammans med deras fantastiska vd Magnus Carlsson var med i den uppskattade TV serien "Hackad" på SVT,

 

Så här beskriver Magnus Langate. Vi är It-företaget som inte bara hjälper kunderna att hitta fel, utan också att hitta rätt. Att ta sig fram genom IT-djungeln kräver kunskap, den kunskapen erbjuder vi. Vi har förmågan att se tekniken både i sin helhet och ner på detaljnivå, ur ett kort och långsiktigt perspektiv och det viktiga sambandet mellan IT, verksamhet och ekonomi.

Så söker du eller ditt företag en komplett IT-leverantör titta gärna till Langates hemsida  för att se alla fantastiska tjänster dom kan hjälpa till med. Vi är så stolta och glada över detta samarbete. Tillsammans är vi starka.


210810

 

Vi välkomnar vår nya kund Tarkett

 

Det är så spännande med en ny stor kund och framför allt lokal. Vi är så stolta och glada att Tarkett väljer oss för sina IT utbildningar och hälsar dom välkomna till oss på MaxIT.


210306

 

Ny Tjänst, Inspelning av online material

 

Vi lanserar nu vår nya tjänst där vi erbjuder våra kunder inspelat material. Det kan vara:

  • instruktionsfilm
  • utbildningsmateriel
  • reklammaterial 
  • Streama live
  • Inspelning av Podcast

 Klicka här för att komma till våra youtube klipp som visar och berättar mer om vad vi kan erbjuda.

 


200901

 

MaxIT går med i BNI Team Jarramas i Karlskrona

 

BNI (Business Network International) har alltid varit en fantastisk nätverksplattform för oss på MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB. Nu fick vi chansen att gå med i ett av Sveriges bästa och framgångsrika team, nämligen BNI Team Jarramas i Karlskrona. Genom detta fantastiska nätverk hoppas vi att både få bidra till teamets affärer.

Samt naturligtvis bredda vår kundbas ytligare.

Är du nyfiken på BNI och skulle vilja komma som gäst är du välkommen och kontakta mig. Via denna länk så kan du läsa mer om Team Jarramas och se hur mycket affärer som görs i teamet. Bni Team Jarramas 

 


200818

 

Då är vi alla på MaxIT tillbaka fulla med energi efter en härlig och underbar sommar. 

 

Då flera av våra större kunder fortfarande inte får ta emot externa konsulter så har vi kapacitet att ta fler uppdrag enl listan nedan. Klicka på det ni är intresserade av för att komma till rätt sida med mer information. Vi ser fram emot ni kontaktar oss så vi får äran att hjälpa er.

 

Vi är tacksamma för all förmedling och uppdrag vi kan få via dig eller ditt företag.

 

- Kunder som önskar gå vår certifieringsförberedande projektledare utbildning

- Kunder som önskar utbildning i Office 365

- Projektledaruppdrag på hel eller deltid

- Bokföringskunder från små till medelstora företag (även föreningar)

 

Alla utbildningar går att få enskilt, små grupper, stora grupper och online.  


200706

 

Så blev det sommar i år med och vi vill verkligen 

önska alla våra kunder & samarbetspartners en riktigt trevlig sommar.

 

Vilket märkligt år det varit hitintills, vi började året med att landa många stora utbildningskontrakt som nu ligger på paus tills företagen öppnar upp igen. Detta gör att vi kommer att ha kapacitet över efter sommaren. Vi söker därför fler av följande uppdrag.

 

Vi är tacksamma för all förmedling och uppdrag vi kan få via dig eller ditt företag.

 

- Kunder som önskar gå vår certifieringsförberedande projektledare utbildning

- Kunder som önskar utbildning i Office 365

- Projektledaruppdrag på hel eller deltid

- Bokföringskunder från små till medelstora företag (även föreningar)

 

Alla utbildningar går att få enskilt, små grupper, stora grupper och online.  Kontakta oss om du vill veta mer.


200515 

 

Här är ett erbjudande till dig som önskar förbereda dig inför att Certifiera dig som Projektledare. 

Nu när många av våra större kunder valt p g a Convid-19 flytta sina bokade utbildningar till efter sommaren. Så har vi fått flera förfrågningar från mindre grupper och även om privat undervisning. Det är kunder som äntligen har tid att ta sitt IPMA certifikat i projektledning hos Svenskt Projektforum. Dessa vill då ha en förberedande utbildning hos oss inför testet. Låter detta intressant för dig eller några i din arbetsgrupp? 

 

Det går att få den som privatundervisning eller i mindre grupp. Tiden är tre kursdagar och priset är 17 500:- per deltagare (moms tillkommer) Låter det intressant? Kontakta oss.

 

Välkommen till att läsa mer projektledare utbildningen genom att klicka här...


 

200317 

 

MaxIT Consultning  erbjuder Digitala utbildningar.

I dessa utmanande tider då vi har svårt att mötas erbjuder vi ett alternativ till traditionell utbildning.

 

Vi har kunnat det länge, men det har inte varit så efterfrågat. Dock I dessa tider är det nu högaktuellt, och i vissa fall nödvändigt, att kunna arbeta mer på distans. Vi erbjuder nu samtliga våra IT-Utbildningar digitalt. Du och din utbildare är uppkopplade och du har då valet att genomföra din utbildning både från hemmet och din arbetsplats. ditt hem eller från din arbetsplats. Antingen som enskild utbildning eller som grupp utbildning där ni deltagare är på olika platser.

 

Vi hanterar utbildningen med hjälp av mötesverktyg och det som krävs av er som deltagare är en internetuppkopplad dator. (se bild hur det kan se ut) Dessutom är miljövänligt, tidseffektivt samt minskade kostnader (resor, lokal)… och inte minst – det är garanterat Corona-säkert i dessa tider då vi inte ska vara tillsammans i större grupper. Låter det intressant? Titta vad vi kan på vår kursutbudssida och kontakta oss så förklarar vi mer om hur det går till. Välkommen!


 

200313

Vi på MaxIT ansluter oss till appen "Destination Ronneby"


Vi på MaxIT Consulting  tittar ju som många andra företag på hur vi marknadsför oss. Denna gång ville jag rikta företaget mot Ronneby. Vi känner att trots att vi är verksamma i Ronneby så känner man inte till oss och vad vi kan erbjuda. Jag fick kontakt med det alltid lika positiva Lotta Emanuelsson som driver appen Destination Ronneby. Appen är en aktivt samlingsställe för Besöksnäring, Näringsliv, Föreningar, Evenemang, aktivitet och utbud i Ronneby med omnejd.

 

Vi tillsammans med flera andra företag i Ronneby har nu gått med i appen (som givetvis är gratis att ladda ned). Jag hoppas och tror att det ska ge fler kunder här på hemmaplan i Ronneby. Kan vi få äran att hjälpa dig eller ditt företag med kompetenshöjande utbildningar? 


 

 

200214

Vi på MaxIT får äran att leverera utbildningar till Roxtec i Karlskrona

Vi får ju äran att besöka många fina företag. Ett sådant är Roxtec i Karlskrona, som gjort en fantastisk resa till att nu vara det etablerade företaget de är idag. Vi på MaxIT blir då extra stolta och tacksamma för att Roxtec väljer oss för att få hjälp med kompetensen inom office 365.

 

Vi ser nu att fler och fler företag går emot att uppgradera till office 365, som innehåller så många fler verktyg för att man ska kunna arbeta mer effektivt.  Vi på MaxIT hjälper så gärna till med att både utbilda samt förklara vad office 365 kan göra för ert företagande. 


 

200124

MaxIT presenterar på önskan av våra kunder, en avancerad kurs i Powerpoint. 

 

Visste ni att Powerpoint fortfarande är det ledande presentations programmet när man ska sälja in, rapportera av eller redovisa. Att komma igång med Powerpoint är inte så svårt men att göra det professionellt och verkligen utnyttja programmets potential, kan vara skillnaden med att få åhörarna med sig eller att tappa dom efter halva presentationen.

 

Vi på MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB har nu på uppmaning av våra kunder tagit fram en steg två utbildning i Powerpoint. Klicka på länken nedan för att se innehållet, och kontakta oss för att boka denna utbildning som kommer göra dig/er till experter på att förmedla information professionellt. Länk till kursbeskrivningen


 

200120

MaxIT får vara med och arrangera Drake på Knuth Hahn skolans Handelsprogram

 

Jag som representant för MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB har fått äran att bli inbjuden som företagsdrake till Gymnasieskolan Knut Hahn Draknäste.

 

På Draknästet kommer flera UF-företag att få presentera sin affärsidé för oss företagare. Vår uppgift är att värdera och ifrågasätta idéerna samt eventuellt välja att investera i företagen med till exempel rådgivning. Det är femte året i rad som man gör detta med sina UF elever. Ett fantastiskt kul och utvecklande event samt att det är så roligt att få hjälpa dessa unga företagare att ta sina första steg in i företagsvärlden.


 

200107

Vi får inleda  året med ett fantastiskt utbildningsavtal med NKT HV Cables AB i Karlskrona.

 

Samtliga anställda har nu tillgång till våra kurser som exekveras onsite och bokas internt.

 

Vi är så tacksamma att en sådan stor aktör väljer oss som lokal leverantör av IT-Utbildningar. Vi ser fram emot att få hjälpa till med att kompetenshöja ett sådant framgångsrikt företag.

 

Vi ser fram emot att få leverera hela vår utbildningsportfölj till detta fantastiska företag.


191220

 

Vi på MaxIT  Önskar alla kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul!

 

Samt tacka alla er för ett fantastiskt 2019. Så många nya spännande kunder och uppdrag har kommit till oss, vilket gör starten på 2020 extra rolig. Är du eller ditt företag intresserade av att kompetenshöja er?

 

Titta in på vår utbildningsportfölj  och kontakta oss gärna för ett kravlöst samtal. Att fråga om en offert eller ett speciellt utbildningsupplägg kostar inget. 

 

Vi hoppas tomten kommer till er med trevliga paket och att ni mår nu väl i julstök samt avslutet på 2019.

 


191216

 

MaxIT  lanserar nu vår nya kurs i Microsoft Teams

 

Vi erbjuder nu vår nya kurs i Microsoft Teams. Då många härliga nya kunder i år genomgått våra populära utbildningar i Sharepoint och Onenote. Kom frågan upp om vi inte kunde erbjuda en utbildning i Teams. Vi lyssnar alltid på våra kunder och är nu stolta att kunna lägga till Teams i vår stora utbildnings meny.

 

 Låter det intressant för dig och ditt företag? Läs mer om utbildningen genom att klicka här.


191125

 

MaxIT  erbjuder Blékinge med omnejd Ledarskapets Dimensioner 2.0.

 

Under alla år som jag själv varit mentor, rådgivare, coach, projektledare och chef. Har jag haft äran att föra andra människor framåt. Dock har jag saknat ett riktigt program för utveckling a just ledare. Utbildning när det gäller ledarskap är fantastiskt bra. Dock kommer många moment och frågor upp under en längre tid. En ledare eller chef ska ju kunna så mycket mer idag. Jag fick kontakt med Mats Holmer (längst till vänster på bilden) Som skapat Ledarskapets Dimensioner 2.0 rtt program för ledare  och chefer.

 

Tillsammans med andra konsulter från hela norden så kan nu jag med MaxIT erbjuda detta program med start efter årsskiftet.  Bilden är tagen från den slutliga träningen hos Mats Holmer i Stockholm med ett härligt gäng konsulter från hela norden.

 

Frågor man ska ställa sig om man önskar deltaga är hur tränar du ditt ledarskap för att klara den press det faktiskt innebär att vara ledare? Visste du att en ledare utsätts för lika stor påfrestning som en toppidrottare? Skillnaden är dock att toppidrottaren inte har match eller tävling varje dag, det har däremot ledaren.

 

Det cirka ett år långa programmet, och den personlig coachningen, tränar och utvecklar ledare att ta sitt ledarskap till nästa nivå. Ledare som genomgått programmet har blivit säkrare i sin roll, blivit bättre på att delegera och fatta beslut. Även deras medarbetare har blivit nöjdare. Läs mer om programmet här.


191112

 

MaxIT  Fortsätter att samarbeta med Ung Företagsamhet

 

MaxITs samarbete med det unika Handelsprogrammet på @Gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby fortsätter. Idag hade vi förmånen att få besök av eleverna för en genomgång av ett företags grafiska design och logotyper.

 

Det spännande med just elever på handelsprogrammet är hur framåt och inspirerande dom är. Vi avslutade med fika och mingel där många frågor kom upp, om hur man ska tänka som UF företagare som ska göra sin första logotyp till sitt UF-Företag.

 

Det ska bli spännande att få följa dessa elever, samt att det är extra roligt att höra att så många företag i vår närhet ställer upp för att hjälpa till med sin expertis. Många duktiga företagare började ju sin karriär med att just driva ett UF företag.


191018

 

MaxIT Presenterar vår nya kurs i Microsoft Outlook

 

I och med att fler och fler företag uppgraderar till nya Office 365 så har vi fått många förfrågningar om vi har en kurs i Outlook.

 

Har man utmaningar med att få en effektiv struktur med mycket mail, mailgrupper, möten osv osv. Behöver man få exempel på hur man hanterar det på bästa och effektivaste sätt.

 

Under en dags utbildning lär du dig att utnyttja de olika praktiska delarna av Outlook, för att du ska kunna styra dina informationsflöden ännu bättre. Du vinner ett kraftfullt sätt att kommunicera, inte minst för dig som har många mejl i din korg och har ett behov av effektiv meddelandehantering

 

Vi på MaxIT erbjuder nu en ny kurs framtagen just för att effektivisera ditt arbete. Klicka gärna här på länken för att se kursinnehållet


191003

 

Full fart hos oss på MaxIT

 

Hösten har börjat bra på MaxIT Consulting. Fullt med kunder och kursdeltagare precis som man vill ha det när man driver ett eget företag. Utbildning för Soft Centers personal i Ronneby under vår office365 expert Magnus Altefur.

 

Samtidigt sker ledaregenskaps träning med mig Max Michelson för företagsledare. Samt bokföringskunder som kommer in till vår Gudrun Cook. Det är sådan härlig stämning när det är fullt i våra lokaler.

 

Kan vi få äran att hjälpa dig eller ditt företag med kompetenshöjning?  Kontakta oss gärna för ett kravlöst samtal..


190925

 

idag har MaxIT utökat sin utbildningsportfölj

Det nya träningsprogrammet ”Ledarskapets Dimensioner 2.0”, skrivet och utvecklat av Mats Holmér på Holmér management international. Via Roland Porter från Aspirio Consulting har vi nu tecknat ett konsultavtal.

 

Jag har ju alltid brunnit för att stödja och hjälpa andra att utvecklas och har nu fått ett kraftfullt verktyg. Den tidigare versionen av programmet har hjälpt över 5000 chefer, ledare och övriga i beslutande arbetsuppgifter.

Jag med MaxIT kommer att kunna erbjuda mina kunder detta fantastiska program i egen regi, med start under november månad.

 

Med både min egen erfarenhet som företagare, projektledare samt chef, och detta program så är det en väldigt bra plattform. Detta för att hjälpa och träna andra i ledningsposition till att bli både bättre och effektivare. Vill ni veta mer redan nu? Kontakta mig gärna.


190905

 

BNI i Ronneby har alltid varit en bra nätverksplattform för oss på Maxit.

 

BNI har alltid varit en stor del av MaxIT Consultings nätverkande. Idag fick jag äran att vara huvudtalare och presentera mitt företags utbildnings och konsulttjänster för övriga partners samt gäster.

 

Intresset var stort och jag fick en beställning direkt efter mötet. Hör gärna av dig till mig om du vill komma med som gäst på ett av våra möten. En härlig energi och ett fantastiskt roligt sätt att göra affärer på.

 

Totalt så har ca 30 % av våra affärer kommit via BNI nätverket så det är ett koncept som tydligt fungerar och fler företag borde vara del av. 

 


190812

 

Då är vi på MaxIT tillbaka i full styrka efter en härlig sommarledighet. Vi är extra taggade inför höstens utmaningar och söker följande. 

 

- Utbildningsuppdrag, både i egen regi och som underkonsulter till andra.

- Bokföringsuppdrag och företags coachnings uppdrag

- Konsultuppdrag inom projektledning, projektcoachning samt coachning inom scrum och agil projektmodell  

 

Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag.

 


190702

 

MaxIT summerar 2019 "so far" och önskar glad sommar!!

 

Vilken intensiv start vi har haft på 2019. Vi började året med ett jättelyft genom att flytta till nya lokaler på soft center i Ronneby. Många nya härliga kunder har kommit till oss, vilket var bra då ett av de upphandlade uppdragen blev färdig. Vår konsultverksamhet har vuxit, medan utbildning, företags rådgivning/coachning och bokföring har samma nivå som när året startade. Detta är jätte kul.

 

Vi har kapacitet att ta ännu fler uppdrag till hösten, så till alla i nätverket förmedla gärna att vi finns.  MaxIT har öppet hela sommarn, dock med minskad personal på plats.

 

Vi har även blivit mycket bättre på att nätverka, vilket har gett oss flera avtal och ingångar som annars hade passerat oss förbi. Linked in är ett av dessa nätverk. Att nätverka är spännande tycker vi.

 

Från oss alla på MaxIT, till er alla kunder och samarbetspartners, vill vi önska en härlig sommar! 

Väl mött i Augusti igen!!

 


190517

 

Det är alltid utmanade när man ska marknadsföra sitt företag. Samt att man vill att sponsor & reklampengar ska gå till en verksamhet gör något bra. Vi på MaxIT valde att sponsra Hasselstads BK. Dom visar ett mycket bra upplägg för sponsorer samt driver en fantastisk verksamhet. Att man även får en matchpuck gör det extra kul. Här är länk till övriga sponsorer.

 

Nu är det bara att vänta på nya kunder som hittar oss via Hasselstads BK,s hemsida.


190515

MaxIT blir en del av Nyföretagarcentrums Styrelse.

 

Då har jag blivit invald i Nyföretagarcentrums styrelse i Ronneby. Detta uppdrag passar så väl in i vår profil, då vi hjälper så många företagare med kompetenshöjning, bokföring och mentorskap. Det ska bli jätte spännande att få bidra till nyföretagandet i Ronneby med omnejd. Kul att få äran att bli tillfrågad.

 


190429

Vår Succé fortsätter under hela Maj månad!! Erbjudande på våra IT-Utbildningar. Gör som flera andra företag har gjort under våren. Fräscha upp dina it kunskaper med MaxIT Consulting. Vi kan komma till er på företaget eller så kommer ni till oss i Ronneby på Soft Center.

 

Läs gärna intervjuerna nedan med nöjda kunder som varit på utbildning hos oss. Välkomna att ta kontakt på info@maxit.nu eller på telefon 0708-72 16 60

 


190416

Intervju med vår VD Max Michelson

 

(Fråga) Varför ett utbildningsföretag I Blekinge?

 

(Max) Vi var flera konsulter som kände att företagen och även kommuner & Landsting vände sig till utbildningsföretag i t ex Malmö, Stockholm eller Göteborg. Då dessa företag inte finns representerade här i Blekinge så kontaktade dom oss för att lösa deras uppdrag. Det blir billigare för kunden med ett lokalt utbildningsföretag utan mellanhänder som dessutom kan erbjuda konsulttjänster.

 

(Fråga) Vilka utbildningstjänster säljer ni mest?

 

(Max) När det gäller IT så är det Office 365, det är ju så mycket mer än bara de traditionella programmen. Kunderna vill ha en utbildning i Excel och lägger till en t ex Onenote eller en Sharepoint utbildning. När det gäller affärsutbildningar så är det Projektledning som kunderna vill ha.

 

(Fråga) Varför ska man som kund välja er?

 

(Max) Vi finns i nära kunden i nya lokaler på Soft Center i Ronneby. Alla våra utbildningskonsulter arbetar med det dom förmedlar i sin yrkesvardag. Går man en utbildning hos oss så får man en genomgång av vad som fungerar ute i arbetsverkligheten, av någon som arbetar med det du vill bli bättre på. Därför skiljer vi oss från våra konkurrenter. 

 


190401

Intervju med en av våra bokföringskunder. Ted Thuvesson VD på Thuvesson Group AB och franchisetagare av skärmexpo.

 

(MaxIT) Varför valde du att bli bokförings & affärsrådgivnings kund hos MaxIT?

 

(Ted) Blev rekommenderad via en företagare om era tjänster bokföring och affärsrådgivning. Jag kände att båda tjänsterna var intressanta. Då jag väldigt bra bemött, valde jag att bli kund.

 

(MaxIT) Vad i våra tjänster är mest värdefullt för dig som kund?

 

(Ted) Flexibiliteten hos er och att alla mina behov med i mitt företagande blir löst med råge. Ni är väldigt bra på att få mig som kund att känna mig ”hemma”. Samt att ni är väldigt duktiga på det ni gör och ni har ett kompetent kontaktnät som ni delar med er av vilket jag tycker är fantastiskt.

 

(MaxIT) Om du rekommenderar oss till andra företagare som behöver hjälp med bokföring eller rådgivning, vad skulle du säga att vi är bra på?

 

(Ted) Ni vet vad ni pratar om, rådgivningen kan vara lite ”tuff” att ta ibland men ack så nyttig och jag har både sparat och tjänat massor med pengar på den. Er bokföring utför ni på ett mycket bra och prisvärt sätt. Ni är lätta att få tag i och svarar snabbt när man har frågor. Jag har redan rekommenderat er till andra företagare. Så nöjd är jag med er tjänst.

 


190319

Ännu en intervju med en av våra kunder och samarbetspartners. Hjalmar Ekström VD på MerSport har varit på Excel utbildning svarar på några frågor.

 

(MaxIT) Varför valde du att gå din utbildning hos MaxIT?

 

(Hjalmar) Fick kontakt med er via BNI Team Ronneby. Ni gav ett mycket bra och kompetent intryck. Att jag kunde påverka innehållet i utbildningen så att det passade våra arbetsuppgifter var en extra bonus. Jag bokade en kurs för mig och personalen.

 

(MaxIT) Vad i Excel utbildningen var mest värdefullt för dig i din arbetssituation?

 

(Hjalmar) Vi arbetar väldigt mycket med listor och data över flera blad, så bli mer säker på hur man gör där var jättebra. Alla små tips och trix under hela utbildningen var jättevärdefullt. Det gör att via kommer att vara mycket effektivare med arbetsuppgifter i Excel.

 

(MaxIT) Om du rekommenderar oss till andra som letar efter en utbildning att gå, vad skulle du säga att vi är bra på?

 

(Hjalmar) Ett mycket professionellt och välkommet bemötande av alla hos er på MaxIT. Lätt att boka och under utförandet gav ni oss det vi hade kommit överens om och mer därtill. Jag rekommenderar era utbildningar till våra kunder med utmaningar i Office produkter. Det är det bästa betyg jag kan ge er, jag väldigt nöjd med er service.

 


190221

Vid tillfällen så går vi en kort intervju med våra kunder och samarbetspartners.

Denna gången är det Annika Grünfeld VD på OFF4ALL AB som har varit på Excel utbildning hos oss som svarar på några frågor.

 

(MaxIT) Varför valde du att gå din utbildning hos MaxIT?

 

(Annika) Närheten till er här i Ronneby, er goda renommé och att jag kunde påverka innehållet i utbildningen så att det passade mina arbetsuppgifter.

 

(MaxIT) Vad i Excel utbildningen var mest värdefullt för dig i din arbetssituation?

 

(Annika) Bygga en mall i 3D-Kalkyl, dela upp information i en kolumn och göra flera kolumner av den informationen och layout vid utskrifter samt presentationer, för det gör jag mycket.

 

(MaxIT) Om du rekommenderar oss till andra som letar efter en utbildning att gå, vad skulle du säga att vi är bra på?

 

(Annika) Ett mycket trevligt ställe att gå utbildning hos. Ni är väldigt duktiga att se till varje individs behov och anpassa er efter det. Arbetslivskompetensen hos er, vilket gör att man får tips från arbetsvardagen. Mycket trevliga samt lätt och smidigt att boka utbildning hos.

 


190204

Vi hälsar vår nya samarbetspartner Tina Thuresson välkommen till Maxit.

 

Tina är Licensierad Stresscoach och Mindfulnessinstruktör, vilket gör att vi kan nu erbjuda utbildning i både stresshantering och mindfulness. Både som komplement till våra övriga utbildningar så som projektledare, ledarskap och gruppdynamik. Men även som fristående utbildningar.

 

Vi ser fram emot ett långt samarbete. med Tina, vem behöver inte lite mental träning i dagens stressiga samhälle. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

 

 

 


190111

MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar startar 2019 med att expandera.

 

Vi har flyttat till Soft Center etapp 3 i Ronneby. Där vi har två helt nyrenoverade kurslokaler, stora härliga kontor och mysiga ytor att ta emot våra kunder. Vi har invigt kurslokalerna med att hålla Excel utbildning för företaget MerSport.

 

Det är ni fantastiska kunder som gör det möjligt för oss att ta detta steget. Samt att nu kan vi ta emot och serva er på extra professionellt sätt. Vilken härlig start på 2019. Kan vi hjälpa dig med utbildning, bokföring eller rådgivning. Kontakta oss så gärna på info@maxit.nu  

 


181220

Vi på MaxIT vill önska våra kunder & samarbetspartners en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

 

Vilket fantastiskt 2018 vi på MaxIT har haft med både nya och gamla kunder till oss. Detta gör att tomten kommer med en expansion i present. Den berättar vi mer om efter nyår, vilket jag hoppas gör er lite nyfikna. Utan er kunder kunde detta inte vara möjligt. Det är ni som gör att vi har det underbara arbete vi har. Ett stort tack till er alla. Ha nu en underbar ledighet och så ser vi alla fram emot ett spännande 2019!

 

 


181207

Bjud in varandra till manegen och kratta tillsammans

JOBBSKAPARE Max Michelson växte upp som cirkus- och skådespelarson och har själv erfarenhet från att stå på scen som skådespelare och clown. Nu driver han eget företag i Ronneby, MaxIT Consulting affärs & It-utbildningar, och han gillar att vara personen som står mitt i manegen och projektleda andra.....

 

Så började artikeln i Svenskt näringsliv från i somras (länk till artikeln här). Där jag fick ge mina synpunkter som företagare på hur samarbetet kan bli bättre mellan näringslivet och politiken. Alltid roligt att få ge sina synpunkter.

 

 


181121

Diplom till eleverna på handelsprogrammet på Knuth Hahn skolan

Stolta elever poserar med sina diplom i projekthantering efter en tuff men lärorik vecka. Alltid lika roligt och inspirerande för oss att berika handelsprogrammet med våra kunskaper. Eleverna stod för en jättefin insats och levererade exempelprojektet i tid och med utsatt budget.

 

Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


181115

Boka ett Office 365 seminarium av oss

Succén fortsätter med våra populära Office 365 seminarium, där vi kommer ut till ert företag och berättar samt visar vad nya Office kan. Det är ju så mycket mer än bara Word, Excel och PowerPoint. Hör av er till oss om detta kan vara intressant för er. Seminariet tar ca 2 timmar och ni kan vara upp till 15 personer.

 

Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


180920

Marknadsföring av MaxIT Consulting

Marknadsföring är ju alltid viktigt. Vi är ju ofta hos våra kunder och håller utbildningar. Att ha reklam på bilen gör ju att vi syns och fler blir nyfikna på att anlita oss. Ett stort tack till Kenny Nässert på Peter Rudvi bil i Karlskrona för att förse oss med bra bilar till företaget och för en fantastisk service. Samt ett lika stort tack till företaget MerSport i Ronneby som hjälpt oss med reklamen på bilarna. Detta visar än en gång hur viktigt det är att nätverka mellan oss företagare.


180813:

Vi på MaxIt är extra laddade inför hösten

Då är vi tillbaka i fullstyrka och laddade med extra mycket D-vitamin. Vilken otrolig sommar med tropisk värme vi alla fick uppleva. Till våra kunder under hösten levererar våra populära seminarium i Office 365 samt IT-utbildningar i Word, Excel, Power Point, Ms Project och Sharepoint. Affärsutbildningar i Projektledning, bokföring och affärskunskap. Konsulttjänster i Företagande och bokföring. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med något av ovanstående. Kontakta oss gärna på info@maxit.nu. Vi ser fram emot en spännande och fartfylld höst. Välkommen till oss.


180614:

Vi levererar kurser till Stockholm & Solna
Succén fortsätter och vi får äran att leverera ännu fler av våra Excel utbildningar till våra kunder. Denna gången var det ett härligt gäng från JetPak som bjud in oss till deras huvudkontor i Solna för att utbilda deras säljkår. Fantastiskt roligt att få lägga till Stockholm och Solna som orter vi får leverera till. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu


180608:

Vi hälsar konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss
Vi är stolta och glada över att hälsa konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss på MaxIT. Håkan kommer att hjälpa oss med det ökade behovet av marknadsföring och medieproduktion bland våra kunder. Håkan har stor erfarenhet inom dessa områden så vi ökar vår kompetens och kan serva våra kunder ännu bättre.