MaxIT News från vår youtube kanal

MaxIT News 6

 I detta längre avsnitt så tittar vi på Tjänstebilen. Är den avdragsgill eller inte? Vår bokföringskonsult Gudrun Cook "The Dragonlady" reder ut begreppen.

Vi som företag har alltid identifierat att nätverkande är en av nycklarna till ett framgångsrikt företagande. Vi har sett att över 100 företag i Blekinge är anslutna till det professionella nätverket BNI. För att få veta mer om BNI så har vi bjudit in BNI konsulten Mikael Espenkrona till vår intervju studio. Vi får inte bara veta en massa om BNI utan även hur företagen i Blekinge står sig emot de övriga länen som är anslutna till nätverket. 

MaxIT News 5

 

I Detta avsnitt tittar vi på hur det är med en personalfest är den avdragsgill eller inte, Vi tipsar om att Region Blékinge har gått ut med ett nytt omställningsstöd till företagen. Vi besöker Datoraffären i Karlskrona som är på väg till nya större lokaler och får en intervju med deras VD Magnus Altefur. Vi får ett litet erbjudande i slutet av intervjun. Mycket nöjde med att titta på detta fullspäckade avsnitt.

 

 

 

MaxIT News 4

Denna gång tittar vi på hur det är med fika på jobbet. Är den avdragsgill eller inte? Vi fortsätter vår serie om företag i Blékinge och besöker djuraffären ActivaZoo i Kallinge. Vi tittar på deras sortiment samt får höra vad som säljer mest i dessa pandemi tider. Vi får även ett fint erbjudande i slutet av reportaget. Stort tack till Karin och Mats Brander som dessutom medverkar och demonstrerar hur en krocksäker hund bur fungerar.

MaxIT News 3

I detta avsnitt belyser vi hur liten Blekinge är som marknad och besöker Ronneby företaget MerSport som är i profilbranschen. För att se vad dom gör, samt hur dom klarar av att driva ett företag i Blekinge. Vi får även ett erbjudande från dom till alla som ser videon. Kontaktuppgifter till MerSport hjalmar@mersport.se


MaxIT News 2

I detta avsnittet visar vi ytligare exempel på vilka tjänster vi har, Exempel på hur kunder använt oss till online utbildning, inspelning av kursmaterial, livestreaming mm, Vi skojar lite med ett av bidragen till melodifestivalen.


MaxIT News 1

MaxIT Consulting lanserar sina nya onlinetjänster. Vi visar exempel på hur vi jobbar och vad vi kan göra för dig som kund.

  • instruktionsfilm
  • utbildningsmateriel
  • reklammaterial 
  • Streama live
  • Inspelning av Podcast