Välkommen till Ledarskapets Dimensioner 2.0

Under alla år som ledare i olika roller, har jag sökt efter ett bra verktyg som får andra att växa i rollen som ledare.

Där jag med min erfarenhet kan stötta, vara rådgivande och hjälpa till. Det är dock verktyget som styr och tar dig framåt.

 

Deltagaren kommer att ta sitt ledarskap till nästa nivå. Programmet hjälper till att utveckla dig och framförallt bli en bättre ledare. På alla plan, mentalt, taktiskt, och strategiskt. 

 

Verktyget jag har funnit och nu erbjuder heter Ledarskapets Dimensioner 2.0. Det är inte en utbildning utan ett program som genomförs under 10 månader. Jag skulle vilja jämföra det med ett träningsprogram för en idrottare som har en stor tävling om 10 månader. 

 

För att bli framgångsrik, är varje idrottare beroende av sin tränare, liksom alla andra professionella personer som har sig själv som främsta verktyg för framgång. En sådan person är ledaren. Ledaregenskaper är mentala och intellektuella muskler. Och de utvecklas på samma sätt som fysiska muskler.

 

Vilket gör att chefs- och ledarcoaching är den mest framgångsrika vägen att gå för att utvecklas som ledare.

 

Här följer en intervju med Mats Holmer som skapade programmet Ledarskapets Dimensioner 2.0.

  

Av Mats Holmér, grundare av Ledarskapets Dimensioner 2.0

Ledarskapets Dimensioner 2.0 (LD 2.0) föddes som idé hos mig, efter en konferens med de mest framstående motivationsforskarna i världen 2009. Bland annat Mihály Csíkszentmihályi. Ingen har väl undgått begreppet ”flow” vars teorier utvecklades av honom, och trots sina 85 år ses han fortfarande som en rockstjärna bland andra motivationsforskare.

 

Alla var där, brukar man säga om stjärnstatusfyllda samlingar, vilket denna konferens var. Att basera framtida program på den forskning som presenterades på den konferensen var självklart. Idag, 10 år senare, har vi en svit av program som nu erbjuds alla som läser Marknadschefernas magasin.

 

ATT SE TILLBAKA och konstatera att tusentals chefer och ledare har gått något av programmen i Ledarskapets Dimensioner är fantastiskt kul. Sedan har vi alla dem som deltagit i ett grupprogram eller förändringsprogram, då är det ytterligare åtskilliga tusen personer som deltagit. Det är alltid lika fascinerande att möta personer som har gått ett program som jag skrivit, och som berättar vad programmet har inneburit för deras ledarskap, och även för deras liv i stort.

Ledaregenskaper är mentala och intellektuella muskler som bara kan utvecklas genom träning. Därför var det viktigt för mig att skapa träningsprogram och inte utbildningar.

 

LD 2.0  är ett ledarträningsprogram som garanterar utveckling. Ledarskap handlar om att nå resultat genom andra. Hur många du har till din hjälp för att nå dina resultat, beror oftast på vilka resultat som ska uppnås. I ett idrottslag är antalet deltagare givet, men i verkliga livet kan man engagera hur många som helst. Men oavsett, mål och resultat innebär att man måste utvecklas för att nå dem. Vilka mål du än har på ditt ansvar att nå, så garanterar det här programmet din utveckling och ökar dina möjligheter att nå dina mål, på samma sätt som träning garanterar utveckling hos en elitidrottare, utan garanti för att inta prispallen.

 

STÄLL DIG FRÅGAN: Kommer jag ha lättare att nå mina mål med en ledarskapstränare, än utan? 

Vänliga Hälsningar

 

Mats Holmer


Programmet lanseras i hela Norden.  Till dags dato är vi ca 50 konsulter runt om i Sverige och Norden som anslutit oss för att kunna leverera detta unika och genomarbetade program. Jag är givetvis en av dom och vill komma i kontakt med dig för att berätta mer om programmet och vad det kan göra för dig som ledare. Kontakta mig nedan för ett kravlöst samtal. 

Information

Email: max.michelson@maxit.nu

Telephone: 0708-72 16 60

 

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

Max Michelson:  Din ledarskaps tränare med erfarenhet som chef, arbetsgivare, projektledare, utbildare och givetvis livet.

L D 2.0 Träningsverktyg: kommer exklusivt förpackat och används flitigt under dina 10 månader av träning.

Mats Holmer: 

Grundare av  HMI som har över 30 års erfarenhet av att utveckla och träna ledare. En av de mest erfarna inom ledarskapträning i Skandinavien.

Fakta om programmet:

 •  Pågår 10 - 12 månader
 • 8 personliga träffar med din coach
 • Intervju med  3 -5 nyckelpersoner i din organisation
 • Din Investering för ett års ledarträningsprogram 
  - Uppstart: 25 000 SEK 
  -  Efter varje träff: 7 000 SEK
  - Total program kostnad: Uppstart + åtta träffar 81 000 SEK
  - 10 % rabatt om ni betalar hela programkostnaden vid uppstart det blir då 72 900 SEK
 • - Moms tillkommer

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.