Kursbokningar gällande online utbildningar för NKT HV Cables AB

Alla heldagskurstider är 08.30 - 15.00 och halvdagskurser är 08:30 - 11:30. Kurserna genomförs via Teams och kursledaren mailar ut länk till kursen två dagar innan kursstart. Ett utbildningspaket (Gäller ej Teams kursen) kommer att skickas hem till er deltagare. Därför behövs även er hemadress i bokningen nedan. För att behålla kvaliteten så tar vi maximalt emot sex deltagare på varje kurs. Utbildningen är LIVE och sker med att Läraren leder utbildningen precis som om vi varit på plats.

 

För att en kurs ska startas behöver vi ha tre deltagare bokade på kursen fyra dagar innan kursstart. Vi mailar er inom samma tidsspann om en kurs blir inställd. Pris som är avtalade med er HR avdelning meddelas i kursbekräftelsen som kommer inom 48 timmar. För att undvika "spambokningar" så mailar ni in er bokning enl instruktion nedan:  All our courses can be delivered in English

 

Bokningsinstruktion: Just nu ligger inga kursdatum ute, önskar ni boka en kurs så måste ni vara minst tre till antalet. Är ni det så kontakta oss på info@maxit.nu så får ni alla information av oss för hur ni går vidare för att få er utbildning.

 1. Klicka kurs och datum nedan vid den kurs du är intresserad av att boka för att se om platser finns kvar.  En webbsida kommer upp och talar ifall kursen inte är tillgänglig. Är den tillgänglig ska ett mail startas.
 2. Mailet ska ha mottagare info@maxit.nu, I vissa webbläsare kan du få lägga till mottagaren manuellt. Det går även bra att maila oss direkt om inte ditt mail program startar automatiskt.
 3. Ämnes raden ska innehålla ordet "Kursbokning".
 4. Följande information måste finnas i mailet. Det går bra att kopiera punkterna nedan till ditt mail.
 • Ditt för och efternamn:
 • Din hemadress, postnummer och ort:
 • Avdelning:
 • Kursens namn:  (Exempel: Excel Steg 1)
 • Kursens datum:
 • Kostnadsställe: 
 • Ansvarig Chef:
 • Ansvarig Chefs e-mail: (kopia på kursbekräftelsen går dit)

Excel Steg 1 (Två kursdagar)

Datum:


Excel Steg 2 (Två kursdagar)

Datum:


Teams (En halv kursdag)

Datum:PowerPoint Steg 1 (En kursdag)

Datum:


PowerPoint Steg 2 (En kursdag)
Datum:


Övriga utbildningar:

Se hela vårt kursutbud genom att klicka här

Hör av er till info@maxit.nu vilken utbildning ni är intresserade av att vi sätter upp åt er.